?> Sneeuw, zon en fotografie.... - Op reis met Ilse

Het is nauwelijks voor te stellen met het zonnig weer afgelopen weekend, maar twee weken geleden stond ik nog in de sneeuw. Wat was dat genieten. Strak blauwe lucht met een heerlijke zon en een prachtig landschap.

Het geluk van het wonen in Burgh-Haamstede is dat ik de duinen als mijn achtertuin kan noemen. Elk jaar heb ik de hoop dat het een strenge winter wordt en gelukkig twee weken geleden kreeg ik gelijk. Ik voelde het kleine meisje in mij opkomen en kon niet wachten tot de volgende dag dat ik lekker mij kon inpakken voor een winterse duinwandeling.

Vele lagen aan en mijn oranje muts en ik was klaar om de sneeuw te trotseren en de strenge wind. Een paar straten verder en ik stond in het duingebied Zeepeduinen. Wat was het feest om de sneeuw te voelen op mijn gezicht. In de duinen is een ronde van een uur mogelijk (het volgen van de rode paaltjes). Besloten om deze ronde te lopen, aangezien het nog steeds aan het sneeuwen was en een vrij krachtige en koude wind stond. De rest van de week was het weer absoluut een genot en winters. Zodra ik kon, was ik buiten te vinden in de duinen of bij het ei van Stelledam. Voor mij had het winters weer nog wel een maand mogen blijven.

Lieve reisgroet,

Ilse

Geniet ook van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.