?> Camping de Lakens - Op reis met Ilse

Voor strandliefhebbers zou ik camping de Lakens aanraden. Deze camping is gevestigd op 100 meter van het strand in Bloemendaal aan Zee. Nog een pluspunt van deze camping is dat deze is gevestigd in het Zuid-Kennemerland National Park. Het is een kindvriendelijke camping met recreatie in de vakantieperiodes. Houd wel rekening dat het een huisdiervrije camping is vanwege het National Park en de bescherming van de dieren die hier een leefgebied hebben.

Verder beschikt de camping over een supermarkt, fietsverhuur, vele speelmogelijkheden voor de kinderen en de Welnessbus in het seizoen. Indien je niet helemaal het type bent voor kamperen en geen caravan hebt, kan je toch verblijven op de camping. De camping heeft vele gave accommodaties waar je uit kan kiezen. Te denken aan een beach bus, dunelodge en beachdome om maar een paar voorbeelden te noemen.

Normaal gesproken ben ik een beetje huiverig over de kwaliteit van het eten in het restaurant op een camping. In dit restaurant ‘Gestrand’ heb ik beide keren heerlijk gegeten ondanks de drukte. Ik raad wel aan om te reserveren om zeker te zijn van een tafel. Het leuke van dit restaurant is dat je ook buiten op de veranda kan eten en het gevoel hebt in de natuur te zitten. Helaas was het in september hier te koud voor.

Vanuit de camping zijn er meerdere dagtochten mogelijk. Te denken aan uitwaaien op het strand, wandelen/fietsen in het National Park of een stedentrip naar Amsterdam of Haarlem. Zeker Haarlem kan ik aanraden op net 15 minuten rijden van de camping. Een hele gezellige, oude stad.

Zoek je nog een camping voor het strandgevoel? Denk dan na over camping De Lakens.

Geniet ook van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.