?> Waar gaat de reis naartoe in 2021? - Op reis met Ilse

Wat is het voor een reisliefhebber lastig om geduld te hebben om de situatie af te wachten betreft corona. Normaal gesproken weet ik allang waar ik heen ga op vakantie. De terugreis van mijn andere vakantie begint en ik zit al te denken aan een volgende vakantie. Ik houd ontzettend van het uitpluizen van een volgende vakantie. Wat gaat de bestemming worden, wat is er te doen op de bestemming en het uitstippelen van de route. Daar word ik helemaal blij van om mij te verheugen op een nieuw avontuur. Heerlijk de voorpret.

Mijn bestemmingen lopen altijd erg uiteen. Ik probeer een grote reis, te denken aan intercontinentaal, af te wisselen met een reis binnen Europa. Wanneer ik kies voor een vakantie in Europa, kies ik meestal voor een roadtrip. Heerlijk om de auto in te laden en lekker op eigen tempo te reizen naar de vakantiebestemming. Het heeft wel wat om een broodje te eten langs de snelweg.

Voordat het zover is, moet eerst de bestemming worden gekozen. Mijn omgeving wordt weleens gek van mij betreft al mijn ideeën. Hahah!!! Vorig jaar was het een roadtrip naar Oostenrijk, waar ik later in een andere blog meer over vertel. Dit jaar zou ik dus het liefst ver weg willen gaan. Te denken aan Canada of Costa Rica. De vakantieperiode is dit jaar in september, want ik hoopte aan het begin van het jaar dat deze bestemmingen wellicht een mogelijkheid zou kunnen zijn. Nu dat we alweer paar maanden verder zijn, moet ik realistisch zijn en hopen dat een bestemming in Europa mogelijk is.

Binnen Europa lopen mijn bestemmingen dit jaar uiteraard ook erg uiteen. Mijn vriend en ik zitten nu te denken aan Schotland met wellicht combinatie Ierland, Azoren of de Balkan landen. De laatste bestemming is meer mijn idee. Het staat al een aantal jaar op mijn lijstje en ik zou het graag willen zien, nu dat het nog niet super toeristisch is. Het schijnt dat de natuur prachtig is. Een echt dilemma voor mij wat ik wil en vooral wanneer het verstandig is om te beginnen met de voorpret. Uiteraard kan ik natuurlijk beginnen met het uitzoeken wat er te doen is op de bestemmingen, maar ik word dan altijd erg enthousiast en wil er dan ook echt heen. Aangezien het allemaal nog onzeker is, wil ik mijzelf hiervoor behoeden.

Nu dat ik hier over nadenk, kan ik mij voorstellen dat jullie ook hetzelfde dilemma hebben wat wijsheid is hoe de vakantie dit jaar ingedeeld moet worden. Het maakt mij ook gelijk nieuwsgierig wat jullie vakantie plannen zijn… Zijn jullie al bezig om de vakantie te plannen en zoja waar gaat de reis naartoe? Laat het vooral weten, wellicht ben ik er geweest en kan ik jullie inspireren in een volgende blog.

Indien jullie tips voor mij hebben betreft welke bestemming in Europa ik moet kiezen, laat het vooral weten. Ben erg nieuwsgierig naar al jullie ideeën….

Laten we hopen dat we weer snel de wereld kunnen ontdekken van al het moois!

Lieve reisgroet,

Ilse

Geniet ook van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.