?> Overnachten in luxe op Tenerife - Op reis met Ilse

Na een aantal nachten in de glamping tent is het tijd om onszelf onder te dompelen in luxe. Heerlijk een appartement met uitzicht op zee. De laatste paar dagen op Tenerife kunnen in stijl worden afgesloten. Wij gaan overnachten in luxe op Tenerife.

Na een gehele dag touren door het Teide National Park is het tijd om richting Nivaria Beach Apartments & Villas te rijden. Het is gelegen aan de zuidoost kust van Tenerife in het dorp Abades waar nog volop wordt gebouwd. Door de receptie worden we hartelijk ontvangen en naar ons appartement gebracht. Wauw, wat een verademing ten opzichte van de glamping tent. Hier gaan we het prima naar ons zin hebben.

Op vakantie moet je wel kunnen genieten is ons motto. Natuurlijk wordt er wel gelet op het budget voor de vakantie, maar zo nu en dan is er een parel die je niet kan overslaan. In dit geval is dat Nivaria Beach Apartments & Villas. Gekozen voor een luxer appartement met uitzicht op zee. Echt een vrij gevoel krijg je ervan. De woonkamer was ruim opgezet met bijbehorend twee slaapkamers. Hadden ook nog keuze waar we gingen slapen. Op het ruime balkon hadden we een vrij uitzicht op de omgeving en op de zee. Helaas was deze net iets te ver weg om te horen. Wel een prachtige sterrenhemel kunnen zien, met als klapper een vallende ster. Betoverend!

Na een vreugdedans de koffers gepakt en besloten om deze eerste avond lekker te koken in ons nieuw verblijf. De bedoeling is om alleen wat boodschappen te halen en terug te keren naar het appartement. Het is al vrij laat in de middag. Echter ons kennende willen we toch gelijk de omgeving gaan verkennen. Beetje dom, maar zonder water naar het strand gelopen en een kleine wandeling ondernomen. Het ziet er imponerend uit het landschap. Overal verlaten gebouwen die er zeer interessant uitzien. In de verte zag je een soort wandelpad naar de vuurtoren. Vandaag niet gedaan. Al genoeg indrukken gehad en ook zonder water niet slim om te wandelen in de hitte. Teruggekeerd naar de supermarkt op 5 minuten loopafstand van de accommodatie. Na de boodschappen lekker gesetteld met een drankje op het balkon. Direct is daar de duif die het wel heel interessant vindt nieuwe bewoners.

De volgende dagen genoten van de zwembaden. Er zijn twee delen van de accommodatie waar je gebruik van mag maken. In het deel van ons heb je het kinderplein, zwembad (water warmer dan het andere gedeelte) en een fitnessruimte. Heerlijk om de warmte van je af te spoelen na een dag bezienswaardigheden. In het deel bij de receptie heb je het mooiste zwembad. Hier heb je echt uitzicht vanaf het water op zee. Toch een droom van iedereen?

Nivaria Beach Apartments & Villas is een perfecte accommodatie om te verblijven aan de zuidoost kust. Binnen no-time ben je op de snelweg. Op 5 minuten lopen van de accommodatie heb je een aantal restaurants om lekker te genieten. Wij hebben bij twee Italiaanse restaurants gegeten. De beste is Buena Vista. Heerlijke grote pizza’s.

Een perfecte keuze om deze accommodatie tot het laatst te bewaren. Genoten om te overnachten in luxe op Tenerife.

Tot de volgende reisavontuur.

Lieve reisgroet,

Ilse

Geniet ook van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.