?> Wakker worden op de Azoren in een groene omgeving - Op reis met Ilse

Stel je eens voor dat je omgeven bent door de natuur en je de gordijnen opzij schuift en je alleen maar groen ziet met een stralende lucht. Zo werd ik wakker op de Azoren in een groene omgeving bij de accommodatie Furnas Lake Forest Living. Wat een prachtig begin van de dag!

Bij het uitzoeken van de accommodatie kwam ik geregeld de tip tegen dat je absoluut bij Furnas Lake Forest Living moet overnachten. Dat maakte mij wel behoorlijk nieuwgierig. Toch duurde het even voordat ik daadwerkelijk deze accommodatie had geboekt. Voor net twee nachten betaalde ik al meer dan €300, wat ik best wel prijzig vind. Het idee was op het eiland Sao Miquel in twee accommodaties te verblijven om optimaal te kunnen genieten van het eiland. Ik had veel gelezen over de pruttelende warmwaterbronnen van Furnas. Hier wilde ik dan ook zeker naartoe. Het stond ook wel snel vast dat we ieder geval een aantal nachten aan de oostkust zouden verblijven.

In de buurt van Furnas gekeken op booking.com naar leuke accommodaties en om eerlijk te zijn viel het aanbod wat tegen. De accommodatie Furnas Lake Forest Living sprong er wel echt bovenuit en mijn vriend was ook gelijk enthousiast. Zodoende toch gekozen voor dit verblijf en zeker geen spijt van gehad.

Van te voren moet je laten weten hoe laat je verwacht aan te komen, aangezien de receptioniste niet continue aanwezig is. Halverwege de middag kwamen wij aan en de ontvangst was gelijk heel gastvrij. We werden gelijk naar ons appartement begeleidt. Bij binnenkomst in het appartement werd van alles aangewezen en ook op onze vragen werd vriendelijk geantwoord. Het was een ruim appartement met een veranda met uitzicht op de bomen. Echt een oase van rust heerste er. Elke dag werd er schoongemaakt en ook de afwas werd gedaan. Wat een service!

Op het terrein kon je eigen vuur maken, was er een kruidentuin en een heerlijk zwembad aanwezig. Alle ingrediënten om een vakantiegevoel te creëren. Dat begon al bij de oprijlaan omgeven door prachtige hoge bomen. Wat was ik blij dat we toch voor deze accommodatie hadden gekozen. Verder kan je ook ontbijt bijboeken voor €15 per persoon per dag. Om de dag vol avontuur goed te beginnen, raad ik dit zeker aan. Aan tafel wordt het ontbijt geserveerd en is afhankelijk van de keuken wat je krijgt. Wij kregen fruit, broodjes, beleg, yoghurt met granola en een gebakken ei. Voldoende om een paar uur op verkenning te gaan.

De omgeving van Furnas Lake Forest Living is ook een plaatje. Op loopafstand is het gelegen bij Lake Furnas met de pruttelende warmwaterbronnen en op 10 minuten rijden van het plaatsje Furnas met diverse restaurants. Beter kan gewoon niet.

Wakker worden op de Azoren in een groene omgeving? Dan moet je zeker bij Furnas Lake Forest Living zijn. Een top accommodatie om de oostkust van Sao Miquel te verkennen…

Tot de volgende avontuur.

Lieve reisgroet,

Ilse

Geniet ook van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.